امروزه در بیشتر ساختمانها از انواع قفل برقی ریموتدار استفاده میکنند. این نوع قفلها علاوهبراینکه امنیت بیشتری را فراهم میکنند؛ کارایی راحتتری نسبت به قفلهای دیگر دارند. با توجه به اینکه این قفل از برق، برای باز و بستهشدن استفاده میکنند، پس نصب آنها حساس است. برای این کار باید نکات نصب قفل برقی ریموت دار را رعایت کنید.
در این مقاله از اورژانس کلید قصد داریم نکات و نحوه نصب قفل برقی بپردازیم. ابتدا به معرفی انواع قفل میپردازیم، سپس نحوه نصب و مزایای و معایب آن بررسی خواهیم کرد و در آخر نحوه نصب و تعمیر این قفلها را در اورژانس کلید بررسی میکنیم. پس اگر تصمیم دارید قفل برقی را استفاده کنید تا پایان مقاله همراه ما باشید.
آشنایی با انواع قفل برقی
قفل برقی انواع مختلفی دارد که هر کدام از آنها دارای مکانیزم عملکردی متفاوتی هستند. قفلها در انواع و جنسهای مختلفی به بازار عرضه میشوند. در ادامه به معرفی انواع قفل برقی ریموت دار اشاره شده است:
- قفل برقی کلونی: یکی از انواع قفل برقی است که از جنس گالوانیزه ساخته میشود. قفل کلونی با توجه به جنسی که دارد، از استحکام بالایی برخوردار است. همچنین جنس قطعات داخلی و لوازم آن را از آلیاژ برنج میسازند. این نوع قفل امنیت بسیار خوبی را دارند.
- قفل برقی زبانهدار: این نوع یکی از قفلهای برقی محبوب است. شاید دلیل محبوبیت آن، مزایای بیشتر نسبت به مدلهای دیگر باشد. برای نصب قفل برقی زبانهدار باید آن را در وسط درب وصل کرد. شاید یکی از معایب آن را، نمایان بودن زبانه قفل دانست.
- قفل برقی کله گاوی: شرکتها برای اینکه بتوانند عیب قفل زبانهدار را برطرف کنند، مدل کله گاوی را به بازار عرضه کردند. جنس این نوع از گالوانیزه ساخته میشود و همچنین دارای روکش رنگ گالوانیزه است. بههمین دلیل جزو قفلهای برقی بسیار مقاوم در شرایط مختلف است.
- قفل چفتی برقی: یکی از قفلهای بسیار بهصرفه است. معمولا روی انواع درب از آن استفاده میشود. قفل چفتی از نظر قطعات و ایمنی و باتوجه به قیمتی که دارد، از کیفیت مناسبی برخوردار است.
- قفل مغناطیسی برقی: این قفل برقی با توجه مقدار نیروی که تحمل میکنند به انواع مختلفی تقسیم میشوند. قفلهای مغناطیسی در دربهای شیشهای کاربرد بیشتری دارند.
- قفل مقابل برقی: از این نوع قفل، روی درب ضد حریق استفاده میشود. امروز بیشتر ساختمانهای بزرگ مجهز به خروج اضطراری هستند. معمولا روی درب خروج اضطراری از این نوع قفل استفاده میشود.
- قفل برقی با هسته سیمپیچی: این قفل شبیه قفلهای معمولی است با این تفاوت که در قفل با هسته سیمپیچی کابل برق وجود دارد که باعث اتصال قفل به منبع تغذیه میشود.
پس یکی از نکات نصب قفل برقی ریموت دار، شناخت انواع آن است. بعد از اینکه قفل مناسب انتخاب باشد، نوبت به نصب آن میرسد.
نحوه نصب قفل انواع درب های اتوماتیک
احتمالا برای شما هم سوال باشد که طریقه نصب قفل برقی ریموت دار چگونه است؟ نحوه نصب قفل با توجه به نوع آنها شاید مقداری فرق داشته باشد؛ اما در بیشتر مدلها نحوه نصب انواع درب های اتوماتیک طبق مراحل زیر است:
- قفل قدیمی را از درب جدا کنید؛ اگر قفل به درب جوش خورده است از فرز برای جداکردن آن استفاده کنید.
- بعد از اینکه محل نصب قفل برقی آماده شد، باید پایه قفل برقی را روی درب نصب کنید. برای این کار میتوانید قفل را بهصورت موقت روی درب قرار دهید و محل نصب آن را با دریل مشخص کنید.
- سیم تغذیه را با توجه نقشه ترسیمشده در جای مناسب خود قرار دهید.
- گیره قفل و گیره ثابت را با توجه به محل پایه نصب کنید.
- به کمک مهره آلن، قاب رویی قفل را ببندید و شاسی آن را با دقت در جای خود قرار دهید.
دلایل استفاده از قفل های ریموت دار
یکی از دلایل نصب قفلهای ریموتدار مزایای بسیار زیاد آن در مقایسه با قفلهای دیگر است. اگرچه این نوع قفل معایبی هم دارد؛ اما معایب آن در مقایسه با مزایای آن بسیار کمتر است. در ادامه به معرفی مزایای و معایب انواع قفل برقی ریموت دار میپردازیم.
مزایای استفاده از قفل اتوماتیک و ریموت دار
یکی دیگر از نکات نصب قفل برقی ریموت دار، آشنایی با مزایای آن است. اگر شما با مزایای این نوع قفل آشنا باشید، احتمالا در خرید آن شک نخواهید کرد. در ادامه به چند مورد از مزایای آن اشاره شده است:
- باز و بسته کردن درب راحت است.
- از راه دور قابل کنترل است.
- امنیت بالایی دارد.
- نصب آن بسیار آسان است.
- با انواع سیستم امنیتی سازگار است.
- دارای آلارم هشدار نوری و صوتی است.
معایب استفاده از قفل اتوماتیک و ریموت دار
شاید یکی از معایب قفلهای برقی نسبت به انواع دیگر، هزینه بیشتر آن است. در صورتی که خراب شود، تعمیر قفل برقی تخصصی است و باید از افراد حرفهای کمک بگیرید. یکی دیگر از معایب قفل اتوماتیک، عدم نصب روی همه دربها است. این قفلها برای نصب به دربهای محکم و سنگینی نیاز دارند؛ پس نصب آن روی دربهای خاصی مانند جنس چوب امکانپذیر نیست.
نصب و تعمیر قفل ریموت دار به اورژانس کلید بسپارید
مورد آخر از سری نکات نصب قفل برقی ریموت دار، انجام عملیات توسط تیم کلید سازی حرفهای و کاربلد است. تیم اورژانس کلید با دارابودن تکنسینهای باسابقه، آماده ارائه خدمات نصب قفل برقی درب در شهر تهران است. هر زمانی که به خدمات نصب و تعمیر قفل ریموت دار احتیاج داشتید میتوانید، با شماره همراه درج شده در سایت، تماس بگیرید تا همکاران ما در اسرعوقت در آدرس شما حاضر شوند. خدمات اورژانس مزایای فراوانی برای شما دارد.
یکی از این مزیتها، ارائه خدمات بهصورت سیار است. یعنی زمانیکه تکنسینهای ما در محل زندگی یا کار شما حضور مییابند، کلیه تجهیزات مورد نیاز را بههمراه دارند. یکی دیگر از مزایای اورژانس کلید، ارائه خدمات قفل سازی سیار شبانه روزی است. شما در هر ساعت از شبانهروز به تعمیر قفل اتوماتیک نیاز داشته باشید، همکاران ما آماده ارائه خدمات به شهروندان هستند. همچنین خدمات اورژانس کلید تمام مناطق تهران را پوشش میدهد.
سخن پایانی
استفاده از قفلهای برقی آسایش و امنیت بیشتری را برای افراد فراهم کرده است. امروزه در بیشتر ساختمانهای تازهساخت از این نوع قفل استفاده میکنند. نصب قفل برقی کار تخصصی است و باید توسط افراد حرفهای انجام شود. برای این کار باید نکات نصب قفل برقی ربموت دار را رعایت کرد. اگر همه این موارد در نظر گرفته شود با خیال راحت میتوانید برای سالهای زیادی از قفل استفاده کنید. برای نصب انواع قفل برقی در شهر تهران میتوانید از خدمات شبانهروزی تیم اورژانس کلید استفاده کنید.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید